Ekonomické dôsledky liberalizácie leteckej dopravy - Grančay, Martin, 1984-2024
Liberalizácia a jej vplyv na krivky ponuky a dopytu. Elasticita dopytu po leteckej doprave. Prístupy k skúmaniu dôsledkov liberalizácie. Klasifikácia ekonomických dôsledkov liberalizácie.