Multiagent Approach and Artificial Neural Networks in Economic Simulations - Pinda, Ľudovít, 1958-
Použitie metód umelej inteligencie v procese tvorby ekonomických modelov. Multifaktorový prístup. Umelé neurónové siete. Simulácia ekonomických procesov.