Komunikačné aspekty marketingu médií - Labská, Helena
Médiá a mediálny priemysel ako špecifický podnikateľský priestor. Marketing a médiá. Médiá a publikum. Komunikačné aspekty marketingu regionálneho média. Poznatky zo situačnej analýzy regionálnej televízie, ktorá pôsobí v oblasti Považia.