Nezávislosť Južného Osetska. Oprávnená? - Martyniv, Halina
História vzťahov Gruzínska a Južného Osetska. Reakcie vybraných subjektov medzinárodného práva na uznanie nezávislosti Južného Osetska a Abcházska Ruskou federáciou.