Malajzia - členský štát ASEAN - Hurná, Júlia
Stručná hospodárska a politická charakteristika Malajzie. Islam ako oficiálne náboženstvo. Bezpečnostná situácia a bezpečnostné opatrenia. Zahraničná politika. EÚ a Malajzia. Hospodárska a obchodná spolupráca. Malajzia a SR.