Vývoj výkonnosti ekonomiky SR v rokoch 1996-2006 - Čurlejová, Libuša
Analýza HDP na obyvateľa, jeho vývoj v sledovanom období (1996– 2006), analýza vývoja ostatných vybraných ukazovateľov výkonnosti ekonomiky SR, výpočet ich priemerných hodnôt v sledovanom období a komparácia s krajinami EÚ.