Vplyv globálnej hospodárskej a finančnej krízy na distribučné stratégie firiem - Némová, Monika
Globálna hospodárska kríza a jej všeobecné aspekty. Prvé príznaky zmeny finančnej krízy na hospodársku krízu. Slovenská ekonomika a slovenské podniky v čase krízy. Problémy obchodníkov v oblasti stratégie riadenia a distribúcie. Vzťahový marketing (CRM - relationship management) a riadenie vzťahov (PRM - partner relationship management).