Prípadové štúdie zavedenia environmentálnych daní a environmentálnej daňovej reform vo vybraných krajinách EÚ - Gálová, Lucia
Environmentálne dane a environmentálna daňová reforma ako významný trhovo orientovaný nástroj environmentálnej politiky. Na skúsenosti so zavádzaním tohto nástoja do praxe poukazujú prípadové štúdie zavedenia environmentálnej daňovej reformy vo vybraných krajinách Európskej únie.