Región, rajón... - Štofilová, Jana
Charakteristika termínov región a rajón. Územná systematizácia Slovenskej republiky v zmysle uznesenia vlády SR. Ekonomická regionalizácia. Rajónovanie ekonomické. Regionálny rozvoj. Prirodzený a prihraničný región. Euroregióny - základné ciele ich vytvárania.