Využitie progresívnych metód v distribučnom manažmente a ich vplyv na efektívnosť distribučných procesov - Gabriš, Miloš
Princípy efektívneho riadenia distribučného kanála a vybrané metódy distribučného manažmentu ako aj zefektívnenie distribučných procesov. Riadenie a pokrytie trhu. Faktory distribučného kanála.