Vzdelávanie ako dôležitý faktor ekonomického rastu - Figeľ, Ján
Príspevok Jána Figeľa - člena Európskej komisie pre vzdelávanie, odbornú prípravu, kultúru a mládež, ktorý odznel na podujatí Ekonomického ústavu SAV a Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku v rámci Eurofóra, ktoré sa konalo 22. mája 2009 v Dome Európskej únie na tému Vzdelávanie ako významný faktor ekonomického rastu Európskej únie.