Zhodnocení finanční situace Kooperativy poisťovne, a.s. Vienna Insurance Group v období 2003-2007 - Kafková, Eva
Zhodnotenie finančnej situácie Kooperativy poisťovne, a.s. bolo realizované prostredníctvom vybraných finančných ukazovateľov - predpísaného poistného, výsledku hospodárenia, analýzy výkazov zisku a strát, rentability a analýzy investičnej činnosti. Poisťovňa Kooperatíva je schopná plniť všetky svoje záväzky vyplývajúce z platných poistných zmlúv.