Formovanie názorov na pociťovanú a očakávanú infláciu. Pohľad behaviorálnej ekonómie - Baláž, Vladimír
Inflácia ako najvýznamnejší indikátor ekonomického vývoja. Meranie pociťovanej a očakávanej inflácie. Inflácia pociťovaná "na mieru". Zavedenie eura a diskontinuita pri odhadovaní pociťovanej inflácie. Rozdiely skutočnej a pociťovanej inflácie. Formovanie názorov na pociťovanú a očakávanú infláciu.