Vzťah slovenskej politickej scény k Bielorusku - Svoreňová, Soňa
Vzťahy jednotlivých politických predstaviteľov k Bielorusku. Kontroverzný režim prezidenta Lukašenka vyvoláva rozporuplné reakcie nielen zo strany rôznych štátov, ale aj v rámci jedného štátu. Autorka sa zaoberá politickými, nie hospodárskymi vzťahmi. V príspevku prezentuje konkrétne vyjadrenia a kroky predstaviteľov jednotlivých politických strán na Slovensku smerom k Bielorusku.