Dôsledky hospodárskej krízy v podnikateľskom sektore - Michaličková, Lenka
Dopad globálnej hospodárskej krízy na trh práce v Slovenskej republike. Priebeh a odhady vývoja ekonomického rastu a nezamestnanosti. Miera nezamestnanosti v SR za obdobie rokov 1996-2008. Hromadné prepúšťanie v podnikoch. Opatrenia vlády pre podnikateľský sektor v období hospodárskej krízy.