Hodnotenie rozvojovej pomoci - Ščepán, Michal
Príspevok ponúka analýzu problematiky vyhodnocovania rozvojovej pomoci z pohľadu prístupov, zainteresovaných subjektov, časového uplatnenia a druhov hodnotenia.