Vybrané pohľady na strategické riadenie a meranie výkonnosti firiem ako významné faktory vplyvu na štrukturálne vzťahy v distribúcii - Kňažek, Róbert
Správna stratégia a definícia cieľa smeruje k správnym výkonom. Proces ovplyvňovania výkonnosti firmy, obchodný manažment a riadenie výkonnosti. Základné prístupy k riadeniu výkonnosti. Trhová analýza a kontinuálny monitoring.