Marketingový mix na medzinárodnom trhu - Balhar, Vítězslav, Jr
Produkt a produktová politika v medzinárodnom marketingu. Marketingová komunikácia na zahraničných trhoch. Marketingové stratégie - globálna propagačná stratégia, zmiešaná propagačná stratégia a národná propagačná stratégia. Cena a cenová stratégia. Distribúcia. Dodávateľsko-odberateľské vzťahy. Príklad spoločnosti Wal-Mart - jej postavenie na medzinárodnom trhu.