Zdroje konkurenčných výhod v 21. storoči - Bujňáková, Tatiana
Dňa 4.-5. júna 2009 sa vo Varšave konala medzinárodná vedecká konferencia pod názvom Zdroje konkurenčných výhod v 21. storočí. Informácia o cieľoch a účastníkoch konferencie.