Reklama a reklamné štýly v európskom marketingu - Čihovský, Martin
Marketingová komunikácia ako kultúrne najviac podmienený nástroj medzinárodného marketingového mixu. Komunikačný systém - jeho zložky. Reklama v marketingovej komunikácii. Hlavné faktory úspešnosti reklamy. Reklamné kampane. Televízna, rozhlasová a tlačová reklama. On-line reklama. Reklamné štýly vybraných krajín Európskej únie podľa Hofstedeho kultúrnych dimenzií (Veľká Británia a Írsko, Nemecko a Rakúsko, Taliansko, Francúzsko, Holandsko a Dánsko, Švédsko, SR, ČR a Poľsko).