Medzinárodný terorizmus a právna zodpovednosť - Mrázová, Ivana
Autorka približuje aktuálne právne problémy a otázky súvisiace s bojom proti medznárodnému terorizmu. Zameriava sa nielen na základný medzinárodnoprávny rámec boja proti terorizmu, teda najmä na univerzálne medzinárodné dohovory z tejto oblasti, ale aj na viaceré citlivé otázky, akými sú definícia terorizmu alebo ochrana ľudských práv pri boji proti terorizmu.