Logistika v období hospodárskej recesie - Drábik, Peter, 1981-
Hospodárska kríza a poskytovanie logistických služieb. Previazanosť priemyslu a obchodu s logistikou. Nástroje modernej logistiky. Novonastavené parametre v logistických procesoch firiem.