Tvorba a možnosti umiestnenia prostriedkov rezerv v krajinách Vyšehrádskej štvorky - Kafková, Eva
Tvorba rezerv poisťovní na Slovensku. Tvorba rezerv v Českej republike. Tvorba rezerv v Maďarsku a v Poľsku. Umiestnenie prostriedkov rezerv v jednotlivých krajinách.