Distribučné kanály v prostredí internetu - Vlčková, Katarína
Rozvoj informačno-komunikačných technológií (IKT) priniesol modernú formu v štruktúre distribučných kanálov. Osobitný význam zohral internet ako nové paradigma alebo spôsob podnikania. Elektronický obchod a jeho výhody. Konkurencieschopnosť a distribučné stratégie internetu.