Vernostné programy v modernej distribúcii - Hasprová, Mária, 1970-
Zmena charakteru konkurenčného prostredia a rozvoj informačno-komunikačných technológií nesie so sebou aj budovanie vzťahov so zákazníkom. Porovnávanie produktov s konkurenciou. Ponúkanie značky (vo sfére B2B), za nákupy (B2C). Vernostné a motivačné programy.