Návrhy a možnosti riešenia hospodárskej krízy v slovenskej ekonomike v roku 2009 - Golembiovská, Adriana
Aktuálny stav slovenskej ekonomiky na konci roku 2008 a začiatkom roku 2009 z hľadiska vývoja makroekonomických veličín v čase začínajúcich prejavov hospodárskej krízy. Hlavná časť príspevku je venovaná návrhom na riešenie hospodárskej krízy z dielne slovenskej vlády. Ďalšiu časť tvorí hodnotenie týchto krokov zo strany mimovládnych organizácií. Záver tvorí návrh Ochranného plánu od opozičných strán s vymenovaním konkrétnych krokov a cieľov hospodárskej politiky.