Viation engineering education using new learning technology - Piľa, Ján
Vyučovanie s použitím počítačov (CBT - Computer based training). Vzdelávacie systémy založené na multimédiách. Výučba údržby lietadiel. Využitie CBT vo výučbe dizajnu lietadiel.