Kde je a kde nie je ekonomická sloboda index znovu zaraďuje Slovensko do svetovej elity
Informácia o poradí krajín podľa indexu ekonomickej slobody. Umiestnenie Slovenskej republiky. Základné princípy podľa ktorých sa zostavuje Index ekonomickej slobody.