Ekonomicko-právna organizácia civilnej leteckej dopravy - Grančay, Martin, 1984-2024
Špecifiká medzinárodnej leteckej dopravy. Právna a inštitucionálna základňa medzinárodnej leteckej dopravy. Dohovor o medzinárodnom civilnom letectve. Bilaterálne letecké dohody. Porovnanie protekcionistických a liberálnych leteckých dohôd.