Zodpovednosť voči spotrebiteľovi - Korčoková, Marína, 1970-
Ochrana zdravia spotrebiteľov a bezpečnosť produktov ako základné zásady spotrebiteľskej politiky. Systém bezpečnosti produktov Európskej únie. Informačné bezpečnostné systémy - RAPEX, RASFF, REACH. Aktuálna situácia systému RAPEX za rok 2008. Riešenie problematiky bezpečnosti produktov s Čínou. Aktuálna situácia systému RASFF za rok 2008.