Japonská cesta k harmonickému úpadku? - Sorman, Guy
Japonci vo svojich pracovných návykoch dramaticky poľavili. Hlavným dôvodom 20 rokov stagnácie Japonska je pokles objemu práce, ktorú Japonci odvádzajú.