Rusko a WTO : spoločné dôvody "áno" alebo "nie" - Glavatskich, Maria
Súčasný stav vyjednávaní o vstupe Ruska do WTO. Medzinárodný obchod : spoločné dôvody "áno" alebo "nie". Čo znamená vstup Ruska do WTO pre Rusko. Štatistika : Rusko v roku 2006 zaujalo 13. miesto vo svete v exporte tovarov.