Inovácie v službách bánk na Slovensku - Litomerický, Juraj
Inovácie služieb bánk zamerané na produkty. Inovácie produktov vo vybraných bankách. Inovácie služieb bánk zamerané na technológie. Inovácie v platobnom styku - SEPA. Inovácie služieb zamerané na ľudské zdroje. Inovácie služieb zamerané na marketing. Inovácie marketingu vo vybraných bankách na Slovensku - výsledky dotazníkového výskumu.