Privátne bankovníctvo - Klimiková, Mária
Vymedzenia a definícia pojmu privátne bankovníctvo. Poskytovatelia privátneho bankovníctva. Typy subjektov poskytujúcich privátne bankovníctvo. Základné bankové služby pre klientov privátneho bankovníctva. Správa portfólia - Asset management a možnosti investovania. Pojem wealth management.