Jazykové problémy v postsovietskom priestore - Dziváková, Michaela, 1979-
Postoj bývalých republík Sovietskeho zväzu po roku 1991 k ruskému jazyku a k miestnym jazykom. Analýza jazykovej situácie na príklade jedného zo subjektov Ruskej federácie - Kalmycka.