<The> English language admission testing at the University of Economics - Laskovičová, Tatiana
Vstupné testy z jazykov - mnoho typov. Vzhľadom na velké množstvo prihlásených na štúdium na Ekonomickej univerzite jediným riešením bolo vypracovanie štandardizovaných testov. V súčasnosti sa skladajú z 3 častí, kde sa testuje slovná zásoba, gramatika a porozumenie čítaného textu, resp. reálie anglicky hovoriacich krajín. Úspešnost a spätná väzba na výučbu sú pravidelne vyhodnocované.