Marketingové prostredie a jeho vplyv na distribúciu v oblasti stavebníctva v podmienkach hospodárskej a finančnej krízy na Slovensku - Hanuláková, Eva, 1964-
Postavenie firiem pôsobiacich v oblasti stavebníctva v zhoršujúcich sa podmienkach hospodárskej krízy. Analýza prvkov marketingového prostredia so zreteľom na distribučnú stratégiu firmy. Stavebné spoločnosti a faktory marketingového makroprostredia. Nástroje marketingového kontrolingu.