Public private partnership v Rakúsku - Buzinkayová, Mária
Vymedzenie pojmu public private partnership (PPP), teda verejno-súkromného partnerstva. PPP modely. BOT - model. Koncesný model. Model kooperácie-inštitučný model. Popis rakúskych zákonov a PPP modely, ktoré sa najčastejšie objavujú v praxi.