Synergia obchodu a poskytovania hodnoty zákazníkom - Francová, Zuzana, 1971-
Vymedzenie prvkov racionalizácie, zefektívnenia a synergie obchodu, ktoré sú východiskom na poskytovanie hodnoty zákazníkom s ohľadom na efektívnosť. Prezentácia systému metrík marketingu v maloobchode.