Kongresový cestovný ruch - Gondárová, Jana, 1983-
Charakteristika kongresového cestovného ruchu ako celku a jeho hlavné súčasti, t.j. kongresové podujatia a kongresové služby. Špecifiká kongresového cestovného ruchu. Prognózy vývoja kongresového cestovného ruchu.