Význam a možnosti poistenia podnikateľských subjektov v podmienkach SR - Meheš, Marek
Poisťovníctvo ako súčasť národného hospodárstva. Poistenie ako nástroj znižovania rizika podnikateľských subjektov. Možnosti poistenia podnikateľských subjektov v podmienkach SR. Poisťovne poskytujúce poistné produkty pre podnikateľské subjekty.