Strategické riadenie a meranie výkonnosti firmy - Hanuláková, Eva, 1964-
Teoretické vymedzenie strategického riadenia. Strategické riadenie ako proces. Vzťah medzi strategickým riadením a meraním výkonnosti firmy. Balanced scorecard a strategické riadenie.