Pedagogic psychology and leadership in the frame of bachelor dissertation - towards the customer-based approach - Žiaran, Pavel
Marketingové myslenie v oblasti vysokoškolského štúdia. Marketingové paradigmy. Hľadanie metodologického rámca pedagogického vedenia orientovaného na zákazníka. Snaha o zavedenie novej orientácie (orientácie na zákazníka) do vysokoškolského vzdelávania.