Education quality evaluation of long - life learning - project EQVALL and its application in praxis - Karkalíková, Marta
Systém hodnotenia kvality celoživotného vzdelávania. Pilotný projekt EQVALL - Education quality evaluation of long-life learning. Ciele projektu. Kritériá kvality. Stratégia celoživotného vzdelávania v Slovenskej republike. Prínos projektu.