Študenti EU PHF ako učiaca sa organizácia - Hudák, Matej, 1984-
Predstavenie študentov EU PHF v Košiciach ako učiacej sa organizácie na príklade písania písomných zápočtových previerok z povinného predmetu prvého stupňa štúdia - Štatistiky.