Zmeny v ekonomike a ich dosah na charakter inovácií - Knošková, Ľubica, 1965-
Sieťová ekonomika ako súčasť novej ekonomiky. Charakteristiky a zákony novej ekonomiky. Ekonomické cykly vo vzťahu k novým technológiám a inováciám. Kondratievove cykly. Tofflerove civilizačné cykly. Megatrendy v novej ekonomike. Vybrané faktory ovplyvňujúce inovácie.