Tvorba trhovej pozície značky. Aplikácia na trhu minerálnych vôd - Lukačovičová, Zuzana
Analýza a návrh procesu budovania pozície značky na trhu. Objasnenie základných pojmov a charakteristika pozície konkrétnej začky v oblasti minerálnych vôd, značky Budiš na slovenskom trhu, ako aj jej samotné atribúty s väzbou na externé prostredie skúmanej značky.