Bonitné modely hodnotenia bankového klienta - Pilch, Ctibor, 1957-
Hodnotenie bonity klienta - neoddeliteľná súčasť posudzovania úverového rizika. Modely založené na kvantitatívnych metódach ako alternatíva hodnotenia bonity klienta. Popis týchto modelov: Tamariho rizikový koeficient, Kralickov rýchly test, Argentiho model.