Slovenské podniky v kontexte EÚ - výsledky prieskumu I. Realita a zámery - Vokounová, Dana, 1962-
Prezentácia výsledkov prieskumu medzi podnikmi, ktoré mali sídlo, resp. pobočku na Slovensku. Ich pôsobenie na trhoch EÚ a ich zámery do budúcnosti.