[Nákup a predaj] - Daňo, Ferdinand, 1959-
Recenzia na publikáciu ktorá v trinástich kapitolách rozoberá problematiku realizácie nákupných a predajných procesov a to nielen z technického, ale aj z marketingového hľadiska.